Vi hjälper till med att utforma dödsannonsen och tackannonser. Idag finns det en mängd olika symboler att välja mellan, man kan också ha en egen som man få förmedla via e-post. Det går att få symbolen i färg hos vissa tidningar även om tryck i svart/vitt fortfarande är det vanligaste.

Vill man ha en vers eller några ord i annonsen kan det vara bra att förbereda sig lite innan genom att titta i diktböcker, på nätet eller andra dödsannonser. Det finns så mycket att välja mellan att man kan behöva lite tid på sig att hitta just de orden som betyder mest. Vi har också ett urval av dikter och verser på begravningsbyrån, ni är alltid välkomna in!

Det kan också vara bra att tänka igenom vilka som ska stå med i annonsen, om man ska ha en gemensam annons eller om man vill sätta in flera. I dödsannonsen kan man om man så vill skriva ett tack till någon, eller en vårdinrättning, som man vill uppmärksamma lite extra. Man kan också skriva att man istället för blommor önskar en gåva till någon fond som ligger en varmt om hjärtat.

Kontakta oss

Kontakta oss