Auktoriserad

Hur gör jag?

Vi hjälper till med allt som rör ett dödsfall, allt från det första telefonsamtalet, hämtning och kistläggning, svepning eller påklädnad med den bortgångnes egna kläder, till planeringen av begravningen.

Vi tar kontakt med pastorsexpedition, hjälper till med dödsannonser, tackannonser, beställning och arrangemang av blommor, agenda, solister, förtäringsställe. Vi skriver minnesbok om så önskas och skriver och skickar in begravningsreferat till tidning m.m. Vi hämtar och hjälper till med begravningar på andra orter.

Avtala gärna tid för besöket på begravningsbyrån, så att vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi gör givitvis hembesök om det passar er bättre. Vi finns också till hands när det gäller Gravstenar och Kompletteringar av befintliga stenar.

Vi utför Bouppteckningar, skriver Arvskiften och Testamente. För dig som vill skriva ner dina egna önskemål för begravningen är du välkommen in att hämta ditt eget exemplar av Livsarkivet.

Läs gärna skirften Hur gör jag nu, den ger svar på många frågor.
Vi finns här för dig och din familj. Vi är Din personliga hjälp med det som Du vill ha hjälp med, mycket som litet.

Din kontakt är varmt Välkommen.

Vi hjälper er med allt inom Begravning, Begravningar, Begravningsbyrå, Bouppteckningar, Arvskiften, Testamenten i Eslöv, Hässleholm, Hörby, Löberöd, Norra Rörum, Södra Rörum, Sösdala & Fulltofta,